Wat waren we blij met Stromae als headliner op donderdag. Het nieuws dat hij om gezondheidsredenen zijn Multitude tournee vroegtijdig moest stopzetten, raakte ons diep. Een vervanger voor Stromae vinden was een quasi onmogelijke taak. De uitdaging was groot maar onze programmatoren gingen voluit om de best mogelijke vervanger vast te leggen.

We zijn dan ook erg blij te kunnen aankondigen dat Mumford & Sons de uitnodiging om de openingsdag van het festival te headlinen hebben aanvaard. Mumford & Sons zouden vanaf begin juli toeren in Europa. Ze reizen speciaal voor Rock Werchter enkele dagen eerder af. We kijken er naar uit om de band terug te mogen verwelkomen in Werchter na hun betoverende set in 2019.

En er is meer nieuws. Ook Froukje en Berre zijn er bij op Rock Werchter 2023. Froukje staat op donderdag 29 juni op de Main Stage. Zij neemt de spot van Nathaniel Rateliff & The Night Sweats over, die quasi hun volledige tournee annuleren. Berre zal op vrijdag 30 juni KluB C openen. Van TikTok naar Werchter, een nieuwe stap in de veroveringstocht!

Wil jij erbij zijn? Koop dan snel je ticket! Combitickets, dagtickets voor zaterdag en dagtickets voor zondag zijn uitverkocht. Er zijn nog beperkt dagtickets voor donderdag en vrijdag beschikbaar. 

10 juni 2023
In dit bericht:
Translate »