De nieuwe single van Mr. Belt & Wezol heet It’s Not Right (But It’s Ok). De housetrack is een bewerking van de gelijknamige hit van Whitney Houston. Het Nederlandse dj-duo tekende onlangs bij Sony Music Benelux.

Mr. Belt & Wezol: “In onze sets gebruiken we altijd veel samples van klassiekers, maar we hadden nog geen track met Whitney Houston. Toen we tijdens onze shows de acapella-versie van It’s Not Right But It’s Okay draaiden, viel ons op dat iedereen – ook de jongere generatie – de tekst van het nummer meezong. Een tijdloze track is dus echt tijdloos. Dit nummer leende zich wat ons betreft dan ook perfect voor een transformatie tot clubhit.”

Op TikTok zijn met de sound van It’s Not Right (But It’s Ok) al meer dan 10.000 creaties gemaakt. De video met de aankondiging van de pre-save is al bijna 12,5 miljoen keer bekeken.

Mr. Belt & Wezol (Bart Riem en Sam van Wees) braken in 2013 door met hun eerste single Homeless, een house-bewerking van Crystal Water’s Gypsy Woman. Sindsdien geven ze shows over de hele wereld, onder meer op ADE, Mysteryland, Tomorrowland (België) en Ultra (Korea). Onlangs tekende het duo bij Sony Music Benelux.

 

Mr. Belt & Wezol: “We kijken enorm uit naar de samenwerking met Sony. De release van It’s Not Right (But It’s Ok) voelt als het begin van een nieuw hoofdstuk. En er komen dit jaar nog veel meer te gekke dingen aan: new label, new music, new us. We kunnen niet wachten om It’s Not Right (But It’s Ok) live te spelen!”

 

28 februari 2024
In dit bericht:
Translate »