Met een carrière van maar liefst vijf decennia werd de oorverdovende rock-‘n-roll-machine Motörhead geleid door de onnavolgbare Ian ‘Lemmy’ Kilmister, totdat hij in 2015 helaas overleed na een korte strijd tegen kanker. Bekend om zijn kenmerkende snor, misschien wel de meest herkenbaar in de rock n’roll geschiedenis, is Motörhead trots om aan te kondigen dat ze dit jaar gaan samenwerken met Movember voor hun jaarlijkse fondsenwervingscampagne.
Supporters worden aangemoedigd om zich op 31 oktober te scheren en daarna een snor te laten staan. Of in dit geval uw eigen ‘Lemmy Mo’ gedurende de maand november om geld in te zamelen en bekendheid te genereren voor verschillende vormen van kanker. Alle fondsen gaan rechtstreeks naar de ondersteuning van gezondheidsprojecten voor mannen op het gebied van geestelijke gezondheid en zelfmoordpreventie, prostaatkanker en zaadbalkanker.

Door lid te worden van team Motörhead en je eigen Lemmy Mo’ te kweken, zamel je het broodnodige geld in voor Mövember en al het geweldige werk dat ze doen. De grootste fondsenwervers maken kans op zeer speciale Motörhead-prijzen!

SCHRIJF JE HIER IN OM DE LEMMY MO’ TE KWEKEN www.movember.com/lemmy

29 oktober 2021
In dit bericht: