Motörhead… een levenskracht, een energie, een houding en de luidste, gemeenste, smerigste muziek uit de 20e en 21e eeuw. Met een bastaardgeluid bestaande uit een onheilige synergie van rock, punk en heavy metal brengt Motörhead een meedogenloze, oorverdovende kracht. Voor miljoenen mensen waren ze ‘life changing’ en benaderde het leven als volgt: “Honey, we’re hoo-oome and don’t bother cleaning because we’re here to enjoy ourselves!” De ‘uit’-schakelaar werd niet gebruikt bij Motörhead wat ze uiteindelijk tot een legendes maakte.

Aan het hoofd van hun hele 40-jarige carrière stond het culturele icoon Ian ‘Lemmy’ Kilmister, die als een glorieuze ‘Mad Max-piraat-waarzegger’ over podia huppelde, en juichte voor de goede en schreeuwde naar de klootzakken. Met zijn voortstuwende geluid en lyrische kracht bracht hij met Motörhead in die vier decennia maar liefst tweeëntwintig studioalbums uit waarmee hij wereldwijd album charts vergaarde, een Grammy-prijs won en ongeveer 20 miljoen verkopen behaalde. Hun hit, “Ace Of Spades”, werd het nummer van Motörhead en een anthem voor miljoenen. Niets was harder, niets was sneller, niets had een rauwere houding. Het maakte van Motörhead een cultureel elixer dat door alle genre groepen werd gewaardeerd. Kijk rond op een heavy metal-, punk- of alternatief optreden en je ziet de warpig en het gotische Motörhead logo op een t-shirt, een jas, zelfs een arm of been of rug ( Motörhead-tatoeages zijn overal), van de lichamen van rockers, metalheads, punkers, motorrijders, rebellen, verschoppelingen, vrijdenkers en zelfs atleten over de hele wereld. Het culturele bereik van Motörhead blijft tot op de dag van vandaag vrijwel ongeëvenaard en het blijft bij fans zowel jong als oud hun adrenaline aanwakkeren en hen zowel entertainment als identiteit bieden.

Deze verzameling is de definitieve collectie van Motörhead nummers en vertegenwoordigt voor de eerste keer alle tijdperken van de geschiedenis van de band op één plek. En als er in deze gekke wereld waarin we leven buitenaardse wezens besluiten om bij je thuis langs te komen voor een bakkie koffie en een verklaring te eisen over: “what the f*** is this ‘Motörhead’ that we keep hearing and feeling bits of in our extra-terrestrial houses millions of miles away,”, dan kan je gerust Everything Louder Forever  opzetten waarmee je de vraag grondig beantwoord. Zorg wel dat je 2 exemplaren in huis hebt want ze zullen hier niet weggaan zonder er een mee te nemen! Zoiets, toch …:-)

Zie hieronder de volledige details van de Everything Louder Forever en bezoek zeker ook  www.iMotorhead.com voor het laatste nieuws en updates!

2CD & 4LP TRACKLIST

Overkill

We Are Motörhead

Snaggletooth

Rock It

Orgasmatron

Brotherhood Of Man

In The Name Of Tragedy

Bomber

Sacrifice

The Thousand Names Of God

Love For Sale

Killed By Death

I’m So Bad (Baby I Don’t Care)

Smiling Like A Killer

Sharpshooter

Queen Of The Damned

Keys To The Kingdom

Cradle To The Grave

Lost Johnny

The Game

 

Ace Of Spades

Burner

Stone Dead Forever

Bad Woman

Just Cos You Got The Power

Stay Out Of Jail

No Class

I Am The Sword

The Chase Is Better Than The Catch

God Save The Queen

R.A.M.O.N.E.S.

Iron Fist

Rock Out

Dirty Love

Shine

Overnight Sensation

On Your Feet Or On Your Knees

I Ain’t No Nice Guy

Sucker

1916

Choking On Your Screams

Motörhead

 

Ook beschikbaar als 2CD, 2LP, 4LP, digitale download, streaming en als Sony 360 audio.

4 september 2021
In dit bericht:
Translate »