Persbericht, vrijdag 28 januari 2022

Don’t call it a comeback maar toch: Moss is na een hiaat van vijf jaar terug met nieuw werk. Before It’s Gone is de eerste single van een album dat dit voorjaar – in alle formaten – het licht ziet.

Een wereld productie
Moss deed voor de productie een beroep op de allerbesten. Frans Hagenaars en Arne Van Petegem namen op, Grammy Award-winnaar Nicolas Vernes (Animal Collective, Deerhunter, War On Drugs) verzorgde de mixage en Joe Laporta (Bowie, Beach Mouse) maakte de master in de Sterling Sound te NYC. Bas Koopmans en Rop van Mierlo maken met hun vormgeving het plaatje af.

Streaming hit
Before It’s Gone is een vintage uptempo Moss-track die, als de voortekenen niet bedriegen, streaming hits als I Apologise (Dear Simon) en My Decision achterna gaat. Het begin is er in elk geval met een mooie plaatsing in de grootste Duitse indie playlist. Met dank aan Fleet Union die in Het Oosten de promo & marketing doen, daar waar Fargo Mafia zich in Frankrijk over Moss ontfermt.

De baan op
Moss gaat vanaf eind april de baan op met het nieuwe album, met wederom good old Bob Gibson in de gelederen. De voorverkoop voor die shows is met ingang van heden begonnen.

31 januari 2022
In dit bericht:
Translate »