De Ierse singer-songwriter Mick Flannery liet onlangs zijn nieuwste single Goodtime Charlie ‘los’ op de wereld. De track, de eerste sinds zijn duet album In The Game uit 2021 met Susan O’Neill, was een voorbode van zijn aankomende en alweer 8e studioalbum dat net als de genoemde single de naam Goodtime Charlie draagt. De plaat verschijnt op 15 september en kan hier als pre-order wordt besteld.

Op Goodtime Charlie staan samenwerkingen in de vorm van duetten met Valerie June, Tianna Esperanza en Anaïs Mitchell, en op het gebied van co-writing zijn de handen ineen geslagen met Ana Egge, Justin Stanley, Adam Landry, Tony Buchen en Andrew House (Christy Skulls).

Mick Flannery is een van de meest geprezen artiesten in Ierland. Van de zeven albums die hij tot nu toe heeft uitgebracht, eindigden 3 daarvan op nummer 1 in de Ierse Album Chart. Ook live heeft hij een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij z’n vermogen om zijn publiek mee te nemen in zijn songs, maar ook door zijn betrokken houding en de nodige zelfspot waar Ieren immers om bekend staan.

Live:

22 november – Eindhoven, Paterskerk

23 november – Amsterdam, Bitterzoet

15 juli 2023
In dit bericht:
Translate »