Persbericht, vrijdag 7 januari 2022

Afgelopen november bracht Lukas Batteau zijn EP ‘While I Was Sleeping’ uit. Vandaag komt de eerste nieuwe single van zijn aanstaande nieuwe album uit. De titel van de single is ‘Hope To Come’. Klik  hier om ‘Hope To Come’ te beluisteren.

‘Hope To Come’ is gebaseerd op een gedicht van Rabindranath Tagore. “Faith is the bird that feels the light and sings when the dawn is still dark.” Lukas wil met de nieuwe single een boodschap van licht brengen. Het is belangrijk om in deze donkere tijd hoop te blijven houden, wetende dat het weer licht gaat woorden.

Lukas Batteau groeide op in Zuid-Korea, Nederland en Amerika, en vond op zijn vijftiende vastigheid in zijn gitaar en zijn stem. Hij werd door 3VOOR12 al eens de nieuwe Ben Howard genoemd, maar sommigen horen ook een Eddie Vedder van Into The Wild.

De single ‘Telescope’ van het album ‘Slow Traveler’ uit 2018 werd meer dan 6 miljoen keer gestreamd. Hij speelde op bekende podia in binnen- en buitenland en stond in het voorprogramma van internationale artiesten als Tracy Bonham, Gomez en Megafaun, maar ook Nederlandse artiesten als Wouter Hamel en Miss Montreal.

Lukas Batteau Online:
www.lukasbatteau.com

9 januari 2022
In dit bericht:
Translate »