Lost Frequencies heeft de single Back To You uitgebracht, die hij opnam met Elley Duhé en X Ambassadors-zanger Sam Harris. De Belgische dj sluit daarmee een succesvol muzikaal jaar af, waarin hij de meest gedraaide artiest op de Britse radio werd. 

Voor de vocals van zijn nieuwste single vroeg Lost Frequencies (Felix De Laet) twee artiesten: de Amerikaanse singer-songwriter Elley Duhé en Sam Harris, de voorman van X Ambassadors. Deze New Yorkse poprockband werkte eerder samen met artiesten als Machine Gun Kelly en Bebe Rexha. Duhé deed eerder vocals voor Zedd, Meduza en Clean Bandit.

Lost Frequencies heeft miljarden streams op Spotify, waar hij maandelijks bijna 19 miljoen luisteraars bereikt. Pre-pandemie stond het record van de meeste festivalshows in één zomer op zijn naam: 49 festivals in 21 landen.

Afgelopen jaar stond Lost Frequencies ook op verschillende festivals: hij draaide onder meer op Pinkpop, Tomorrowland (BE), Airbeat One (DU) en Creamfields (GB). Daarnaast gaf de Belgische dj en producer met zijn Lost Frequencies LIVE Tour 23 shows in de VS en Europa. Zijn single Where Are You Now met Calum Scott uit 2021 is ruim 755 miljoen keer gestreamd.

12 december 2022
In dit bericht:
Translate »