Van haar nieuwe album Sunkissed brengt Amsterdamse singer-songwriter Lorrèn deze week de zonnige track Shine op single uit. Geen betere manier om de zomer te verwelkomen!
 
Lorrèn heeft de afgelopen jaren naam gemaakt met haar warme, iets rauwe stemgeluid en haar soulvolle pop/jazz songs die miljoenen keren werden gestreamd. Misschien ken je haar van haar 2 succesvolle EP’s vol eigentijdse popmuziek en invloeden uit de soulmuziek van de jaren ’60 en ’70. Haar muziek werd opgepikt door onder andere NPO Radio 2, Sublime FM en Q Music en live was Lorrèn met haar band te zien tijdens een eigen clubtour (2022) en als support bij de Chef’s Special XL shows in Ahoy, Klokgebouw Eindhoven en AFAS Live.
 
Album Sunkissed, release 21 juni
De single Shine is afkomstig van het nieuwe album van Lorrèn, Sunkissed (Lorrèn Music, vinyl/cd/digital)Met de 14 liedjes die ze voor dit album opnam met producer Jasper Zuidervaart (Chef’s Special, Jeangu Macrooy, Kris Berry) brengt Lorrèn een tribute to the sun!
Het album komt uit op 21 juni – ja, de langste dag van het jaar – en wordt die dag ook live gepresenteerd in TivoliVredenburg.
3 mei 2024
In dit bericht:
Translate »