Persbericht, 1 oktober 2021

Liam Gallagher heeft vandaag zijn nieuwe solo album C’MON YOU KNOW aangekondigd. Het volledige album komt op 27 mei 2022 uit, de eerste single wordt in januari verwacht. C’MON YOU KNOW volgt het succes op van Gallagher’s laatste studioalbums As You Were (2017) en Why Me? Why Not. (2019), waarmee hij zijn iconische status voor een hele nieuwe generatie na Oasis vestigde.

Naast de album aankondiging van C’MON YOU KNOW, bevestigt Liam Gallagher ook dat hij op 4 juni in Knebworth de grootste show van zijn solocarrière tot nu toe zal spelen. Tijdens de Knebworth-show zal Liam terugkeren naar de plek waar Oasis in 1996 twee onvergetelijke avonden speelde. Het 25-jarig jubileum van deze shows werd gemarkeerd met de release van de documentaire ‘Oasis Knebworth 1996’ en wordt nu nogmaals gevierd met de solo show van Gallagher. Afgelopen zomer maakte Liam al een triomfantelijke terugkeer door te touren met headline-sets in Reading, Leeds en TRSNMT en gaf hij een gratis optreden voor NHS-medewerkers in The O2.

Kijk hieronder naar een stukje van het optreden op Reading Festival afgelopen zomer:

“I’m absolutely buzzing to announce that on 4th June 2022 I’ll be playing Knebworth. It’s gonna be biblical. C’mon You Know. LG x”  – Liam Gallagher

OVER LIAM GALLAGHER
Liam Gallagher, Britse singer-songwriter en ware rock legende, was jarenlang de frontman van de succesvolle band Oasis waarin hij samen speelde met zijn broer Noel Gallagher. Na het opbreken van de band startte Liam zijn solo carrière en behaalde hij al snel succes met singles als Wall Of Glass, Once en For What It’s Worth en albums As You Were en Why Me? Why Not. Liam staat bekend om zijn directheid en schuwt niet om dit in de media te laten zien. Wie Liam is en waar hij voor staat, is iets waar men niet om heen hoeft te draaien en dit is terug te horen in zijn succesvolle muziek.

3 oktober 2021
In dit bericht:
Translate »