Na een opmerkelijke carrière als 1/4 van band Little Mix, brengt zangeres Leigh-Anne vandaag haar debuutsingle ‘Don’t Say Love’ uit. Als eerste blik op Leigh-Anne als soloartiest laat de zangeres een kant van zichzelf zien die ze nu eindelijk kan delen. Het nummer is geproduceerd door Jon Bellion en Pete Nappi en mede geschreven door Aldae. Het combineert haar soepele zang met een high-energy, garage-infused beat en referentie naar Black Music.

 

Ook krijgt de track een officiële videoclip. De videoclip is geregisseerd door Emil Nava en volgt Leigh-Anne’s fascinerende reis. Terwijl ze door de levendige straten navigeert, worden we meegezogen in haar interne strijd waarin ze flikkert tussen werkelijkheid en fantasie en de complexiteit van de liefde verkent. Naarmate elke scène zich ontvouwt, wordt Leigh-Anne’s zoektocht om zichzelf te vinden steeds prominenter.

 

Leigh-Anne: “Don’t Say Love is about no longer seeking external validation and regaining my confidence and sense of self in a world where I often felt misunderstood and unheard. This video is a visual representation of me finding my voice. I’m excited to continue to do so with my first love, music”

 

Leigh-Anne Pinnock was een van de leden van de Britse girlband Little Mix. In 2011 deed ze mee aan het achtste seizoen van X Factor UK, waar ze samen met Jade Thirlwall, Perrie Edwards en Jesy Nelson de meidengroep Little Mix vormde. De groep won de competitie en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste en meest succesvolle meidengroepen ter wereld.

 

16 juni 2023
In dit bericht:
Translate »