Persbericht, vrijdag 4 februari 2022

Vandaag brengt DJ en producer LA$$A zijn nieuwste samenwerking ‘Bijpakken’ uit. Samen met Bizzey, Young Ellens, Jebroer en Poke is LA$$A aan de slag gegaan om deze partytrack te maken. Het idee voor de single kwam tijdens een feestje in de studio van LA$$A waar Young Ellens ‘inkakken is bijpakken’ riep naar iemand die iets te diep in het glaasje had gekeken. Dit vonden de twee zo goed klinken dat de microfoon werd gepakt en binnen 5 minuten lag er een track klaar om ingezongen te worden.

De sound van bijpakken is een knipoog naar de 90’s house sound. Alle house tracks uit die tijd zijn nog steeds populair in veel dj sets. LA$$A heeft elementen van de beat van ‘Bijpakken’ gecombineerd met de house van nu. Vroeger werd er juist op dit soort beats gezongen, maar er is nu bewust gekozen om dat niet te doen.

‘’Alle artiesten op deze track weten als geen ander hoe een dikke party eruitziet. De nog nooit eerder vertoonde combinatie van featuring artiesten is een goede match met deze party banger, die oproept dat je op een feestje nooit moet inkakken. Helemaal in deze periode na een lange lockdown. Bijpakken is de way to go!’’ – LA$$A

Over LA$$A
Nederlandse DJ en producer Yves Lassally, beter bekend als LA$$A, brak begin 2019 door met de clubhit Hans Betaalt De Schade waarmee hij een gouden plaat bemachtigde. Binnen korte tijd werkte LA$$A met de top van de Nederlandse artiesten. Samen met Rolf Sanchez maakte hij de nummer 1 hit Mas Mas Mas waar Nederland in 2020 niet meer omheen kon en inmiddels dubbel platinum is gecertificeerd. Daarnaast werkte hij ook met artiesten als Tabitha, Jayh & Lil Kleine waar hij ruim 15 gouden platen voor ontving. In oktober 2020 dropte hij zijn debuutalbum KA$$A wat inmiddels bijna 60 miljoen keer gestreamd is. Momenteel is hij veel in de studio te vinden waar hij de laatste hand legt aan meerdere projecten. 2022 wordt het jaar van LA$$A.

5 februari 2022
In dit bericht:
Translate »