De iconische band keert terug met hun nieuwste single, ‘Feeling Alright,’ een meesterwerk in samenwerking met de legendarische Nile Rodgers. Dit nummer is slechts een voorproefje van wat nog gaat komen, want de band onthult vol trots hun achtste studioalbum, ‘The Easy Eighth,’ dat gepland staat voor release op 1 maart 2024 via V2 Records.

 

Na een indrukwekkende carrière die zich uitstrekt over meer dan twee decennia, blijven Kaiser Chiefs blijvende indruk maken op de muziekwereld. Met een reeks van onvergetelijke hits, waaronder ‘Oh My God,’ ‘I Predict A Riot,’ en ‘Everyday I Love You Less and Less,’ hebben ze hun stempel gedrukt op de hedendaagse muziekscene.

Na het recente succes van de singles ‘Jealousy,’ geïnspireerd door de Beautiful South, en  de dopamine-gedreven ‘How 2 Dance,’ blijven Kaiser Chiefs de lat hoger leggen en laten zo de ongeëvenaarde creatieve energie van de band schitteren.

‘Feeling Alright,’ is het nieuwste wapenfeit in hun muzikale arsenaal. Deze single, mede geschreven met funk master Nile Rodgers, markeert het begin van een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de band en luidt de aankondiging van het nieuwe album ‘The Easy Eighth’ in.

3 december 2023
In dit bericht:
Translate »