Met het debuutalbum Hot Sauce (2021) en de repackage Hello Future (2021) wist de groep snel de status van ‘triple million seller’ te bereiken. Op 17 juli brengt NCT DREAM alweer het derde studio album ISTJ uit. Broken Melodies is de eerste single van het aankomende album van de K-popgroep.

 

NCT staat voor “Neo Culture Technology” en DREAM staat voor de commitment om muziek te maken die jeugd, pubers en groei representeert. Het album ISTJ bevat 10 variërende tracks met onder andere de Engelstalige Broking Melodies. De Zuid-Koreaanse band heeft eerder bewezen successen te kunnen boeken met Engelstalige muziek, met het nummer Beatbox.

 

De eerste single van het album Broken Melodies illustreert een breed scala aan emoties, variërend van zorgen en angst tot liefde. Het nummer combineert melodische zangkoren met scheurende gitaarklanken. Broken Melodies gaat over de uitdagingen van een langeafstandsrelatie en de wil om alles te doen voor degene van wie je houdt.

 

Meer over NCT DREAM
NCT DREAM werd in 2018, 2019 en 2020 door Billboard opgenomen in de lijst 21 Under 21: Music’s Next Generation. Met meer dan 5 miljoen maandelijkse Spotify-luisteraars, 11 miljoen Instagram-volgers en 9 miljoen Twitter-volgers blijft NCT DREAM bevestigen als sterke internationale topact. De leden heten Mark, Renjun, Jeno, Haechan, Jaemin, Chenle en Jisung.

 

21 juni 2023
In dit bericht:
Translate »