Justin Timberlake heeft een nieuwe single uitgebracht: Selfish. De single is de eerste muziek van zijn nieuwe album Everything I Thought It Was, dat uitkomt op 15 maart. Selfish is de eerste solomuziek die Timberlake uitbrengt sinds 2018.

Timberlake schreef en produceerde de track zelf, in samenwerking met onder meer Louis Bell (Taylor Swift) en Cirkut (The Weeknd). Bij Selfish is ook een video uitgebracht. Daarin zijn beelden te zien van de superster voor en achter de schermen.

Everything I Thought It Was is het zesde studioalbum van de artiest, producer, songwriter en acteur met wereldwijd ruim 23 miljard streams en views op zijn naam. In 2018 verscheen zijn laatste soloalbum, Man Of The Woods. Justin Timberlake heeft als solo-artiest meer dan 54 miljoen albums verkocht en nog eens ruim 70 miljoen albums als leadzanger van de boyband *NSYNC. Hij heeft tien Grammy Awards op zijn naam staan, waaronder voor Man Of The Woods en zijn solo-debuutalbum Justified uit 2002. Als trol Branch is Timberlake te horen in de succesvolle Trolls-films, waarvoor hij ook de muziek produceert. Eind vorig jaar verscheen de soundtrack van de derde film, waarvoor *NSYNC na twintig jaar weer bij elkaar kwam.

Justin Timberlake won ook vier Emmy Awards voor zijn sketches in Saturday Night Live. Op zaterdag 27 januari treedt hij met zijn single Selfish opnieuw op in het populaire Amerikaanse entertainmentprogramma.

Everything I Thought It Was is nu beschikbaar als pre-order.

26 januari 2024
In dit bericht:
Translate »