Justin Timberlake heeft zijn nieuwe album Everything I Thought It Was uitgebracht. In januari verscheen de eerste single van het 18-tracks tellende album, Selfish. Die track, de eerste solomuziek van Justin sinds 2018, is bijna 51 miljoen keer gestreamd. Vorige maand verscheen de tweede single Drown, vandaag gevolgd door No Angels.

 

Everything I Thought It Was is het zesde studioalbum van de artiest, producer, songwriter en acteur met wereldwijd ruim 23 miljard streams en views op zijn naam. In 2018 verscheen zijn laatste soloalbum, Man Of The Woods. Justin Timberlake heeft als solo-artiest meer dan 54 miljoen albums verkocht en nog eens ruim 70 miljoen albums als leadzanger van de boyband *NSYNC. Hij heeft tien Grammy Awards op zijn naam staan. Eind vorig jaar verscheen de soundtrack van de derde Trolls-film, waarvoor Justin de muziek produceert. Speciaal voor die gelegenheid kwam *NSYNC na twintig jaar weer bij elkaar.

Tijdens een showcase die Justin afgelopen week gaf in LA, verraste hij de fans met een nieuwe *NSYNC-reünie. Met z’n vijven brachten ze de track Paradise ten gehore, die ook op het album staat. Later vandaag is ook het Tiny Desk-concert van Justin te bekijken op YouTube.

Volgende maand begint Justin aan zijn Forget Tomorrow World Tour. Op 15, 16 en 19 augustus staat hij in de Ziggo Dome in Amsterdam.

19 maart 2024
In dit bericht:
Translate »