‘This Time’ is de de laatste single die de dark indie artiest Ismena uitbrengt in afwachting van haar gelijknamige solo album ‘This Time’. Het album is volledig thuis opgenomen en gemixt in samenwerking met Ivy van der Veer en gemasterd door Erwin Hermsen (Toneshed). Het zal op 15 september te beluisteren zijn op alle digitale platforms. Ook zal het haar eerste release op vinyl zijn via Electric Spark Records.

 

Met haar album gaat Ismena terug naar hoe ze is begonnen als singer-songwriter, namelijk klein en voornamelijk akoestisch. Doordat veel nummers gelijk in het moment van de emotie zijn opgenomen is het een heel eerlijk album geworden. Ismena vertelt over liefdesverdriet, depressie en onzekerheid maar laat ook een lichtere kant zien. Het album is voor haar namelijk een transitie van iemand die afhankelijk is van anderen naar een zelfstandig persoon die zich ook alleen kan redden.

 

Haar single geeft voor een groot deel het thema van het gehele album weer. Het gaat over leren om alleen te zijn en je geluk niet meer van anderen te laten afhangen.

18 juni 2023
In dit bericht:
Translate »