De indie-popartiest Yoke Lore heeft zijn nieuwste single “Holy Havoc” uitgebracht als voorproefje op zijn aankomende debuutalbum “Toward A Never Ending New Beginning” (22 september). De experimentele drums en elektronische beats creëren een aangename sfeer in het nummer, waarna hij een kwetsbare kant laat zien door te zingen over het omarmen van verandering.

Het album “Toward A Never Ending New Beginning” bevat in totaal 14 nummers en vertelt het verhaal van Galvin’s persoonlijke groei en zoektocht naar de ware identiteit van Yoke Lore. Het album is doordrenkt van reflectie en eerlijkheid en met een mix van elektronische beats en subtiele instrumentatie hebben de nummers op het album een diverse en goed doordachte sound.

Yoke Lore is de artiestennaam van singer-songwriter Adrian Galvin. Zijn discografie bevat nummers als “Goodpain,” “Chin Up” en “Beige,” die samen met zijn andere muziek meer dan 450 miljoen streams hebben opgebracht. Dit heeft hem niet alleen een trouwe fanbase opgeleverd, maar hij heeft ook wereldwijd shows gegeven.

25 augustus 2023
In dit bericht:
Translate »