Imagine Dragons komt volgende zomer naar Rock Werchter! De Amerikaanse rockband kondigt vandaag hun Mercury Tour aan. Die brengt hen volgende zomer naar Europese stadions en festivals. Op zaterdag 2 juli komen ze naar Werchter (België). Imagine Dragons is één van de grootsten van hun generatie. Hits zoals ‘Radioactive’, Believer’ en ‘Thunder’ brachten het viertal in sneltempo naar de absolute top. Met Imagine Dragons is een derde topnaam voor zaterdag 2 juli een feit. Eerder werden Twenty One Pilots en Faith No More reeds aangekondigd voor de derde festivaldag. Tickets voor Rock Werchter 2022 zijn te koop via ticketmaster.be.

Imagine Dragons zijn sinds hun doorbraak in 2013 uitgegroeid tot een absolute topband. Met potige nummers vol diepe bassen en heftige drums, grote emoties en de krachtige stem van Dan Reynolds begeesteren ze moeiteloos de grootste zalen (Sportpaleis Antwerpen 2018) en festivalweides (Rock Werchter 2017, Pukkelpop 2018). De Amerikaanse rockband behaalt als eerste vier nummers – ‘Believer’, ‘Thunder’, ‘Demons’ en ‘Radioactive’ – met meer dan 1 miljard streams op Spotify. Voor hun nieuwste album ‘Mercury – Act 1’ (2021) gingen ze de studio in met Rick Rubin, een van de belangrijkste en meest uitdagende producers van de afgelopen 40 jaar. De 74 biljoen streams, wereldwijde hits en een Grammy op zak bewijzen dat de band tot de populairste rockbands van de planeet behoort.

Na twee uitgestelde edities is Rock Werchter er volgend jaar opnieuw, in volle en beste vorm, van donderdag 30 juni tot zondag 3 juli 2022. Zijn er al zeker bij: Pearl Jam op donderdag 30 juni, Metallica op vrijdag 1 juli, Faith No More, Twenty One Pilots en Imagine Dragons op zaterdag 2 juli en Red Hot Chili Peppers op zondag 3 juli. De affiche wordt snel met meer namen uitgebreid. De dagtickets voor vrijdag 1 juli zijn uitverkocht. Combitickets en dagtickets voor de andere festivaldagen zijn nog te koop via ticketmaster.be.

2 november 2021
In dit bericht:
Translate »