‘I Don’t Think I’ll See You Again’ is de eerste van drie singles die de dark indie artiest Ismena uitbrengt in afwachting van haar nieuwe solo album ‘This Time’. Het album is volledig thuis opgenomen en gemixt in samenwerking met Ivy van der Veer en gemasterd door Erwin Hermsen (Toneshed). Het album zal op 15 september te beluisteren zijn op alle digitale platforms. Ook zal het haar eerste release op vinyl zijn via Electric Spark Records.

 

Met ‘This Time’ gaat Ismena terug naar hoe ze is begonnen als singer-songwriter, namelijk klein en voornamelijk akoestisch. Doordat veel nummers in het moment van de emotie zijn opgenomen is het een heel eerlijk album geworden. Ismena vertelt over liefdesverdriet, depressie en onzekerheid maar laat ook een lichtere kant zien. Het album is voor haar namelijk een transitie van iemand die afhankelijk is van anderen naar een zelfstandig persoon die zich ook alleen kan redden.

 

In haar single ‘I Don’t Think I’ll See You Again’ verwerkt Ismena het einde van haar relatie en leert ze te accepteren dat niet altijd alles gaat zoals je zou willen. Het zet de toon voor de volgende twee singles en het aanstaande album.

1 maart 2023
In dit bericht:
Translate »