Korneel De Clercq, Senne Guns en Lokko blikken op een eigenzinnige manier terug op het muziekjaar 2024 aan de hand van grappige trivia, onverwachte links, verrassende anekdotes en vooral veel live muziek.

Ze kondigen nu hun eerste live datum aan:
Dinsdag 17 december 2024 in De Vooruit – Theaterzaal van Viernulvier in Gent, in samenwerking met Radio 1

Korneel, Senne en Lokko?
Je kent Senne Guns en Lokko van hun succesvolle theatertournee, van televisie (De Popquiz en Amai Zeg Wauw) en van de keyboards en trommels bij Admiral Freebee, Douglas Firs of Zimmerman.

Korneel De Clercq hoor je dagelijks als presentator bij Radio 1 en in de podcast Koken met Classics, waarin hij samen met Senne muzikale klassiekers fileert.

Kortom, genoeg droogkomische muzikale wijsheid voor het allereerste, alomvattende muzikale jaaroverzicht uit de vaderlandse geschiedenis. Samen met een special guest, die het afgelopen muziekjaar mee kleurde, wagen ze zich aan rake observaties, persoonlijke verhalen en culinaire analyses. Is Taylor Swift echt zo goed als Shakespeare en Bach, wat deed Nederland Europapapatverdorie op het Songfestival, waarom is Beyonce met de country van Mumford & Sons gaan lopen, is er ondertussen al wereldvrede of moet het beste echt nog komen?

Een prettig gestoorde terugblik op 2024 met veel livemuziek, Soulwax-waardige remixes en verrassende onthullingen uit de backstage. Ideaal voor onder de kerstboom. Welkom bij Het Grote Classic Stories Muziekjaaroverzicht 2024!

26 april 2024
In dit bericht:
Translate »