In afwachting van hun aankomende album deelde het Britse producer duo Jungle afgelopen woensdag hun single Dominoes, de ideale soundtrack van de aankomende zomerdagen. Zoals gewoonlijk is er ook een videoclip voor Dominoes verschenen, geregisseerd door frontman Josh, die in onderstaande video te bekijken is.

 

Met de sprankelende gitaar, soulvolle zang en warme ritmische instrumentatie deelt het duo alweer de tweede single van hun aankomende album Volcano (uit op 11 augustus). De vorige single Candle Flame mocht rekenen op lovende reacties en werd een groot succes op de digitale streaming platforms.

Volcano wordt de opvolger van Loving in Stereo (2021), dat een mijlpaal was voor het geprezen Britse duo. Singles Keep Moving en All Of The Time zijn miljoenen keren gestreamd. In Nederland debuteerde het album op #3 in de hitlijsten en in de Verenigde Staten schoot het album zelfs naar #1 in de Billboard Dance Albums chart. En ook hun uitgebreide live-band heeft hen tot vaste festivalfavorieten gemaakt en trekt grote menigten met shows op o.a. Lowlands, Down the Rabbit Hole en Coachella.

Op 15 november staat Jungle in een uitverkochte AFAS Live.

 

 

 

26 mei 2023
In dit bericht:
Translate »