Green Lizard, de Nederlandse rockband die in 1994 werd opgericht door de broers Brian, Willy en Remi Tjon Ajong, viert dit jaar hun 30-jarig bestaan met een speciale jubileumtour. De tour zal van start gaan op 22 november in Iduna in Drachten en eindigt op 22 december in hun thuisstad Tilburg. Kijk voor de volledige lijst op greenlizardforever.com.

De band, die voor het eerst in 20 jaar in hun meest succesvolle formatie op het podium zal staan, zal onder andere drummer Roeland en bassist Jan Jaap, die beiden de band verlieten halverwege de jaren 2000, verwelkomen. “Als je me vorig jaar had verteld dat ik ooit weer met deze jongens zou spelen, had ik je voor gek verklaard,” vertelt zanger Remi Tjon Ajong met een glimlach. “Maar vanaf de eerste noten voelden we gelijk die oude magie,” voegt hij toe. “Het is als een droom die uitkomt,” vult zijn broer en gitarist Brian aan.

Green Lizard heeft een rijke geschiedenis, met hoogtepunten zoals het winnen van de Grote Prijs van Nederland, een Zilveren Harp, het uitbrengen van succesvolle albums en optredens op grote festivals over de hele wereld. Na een periode van pauze en zijprojecten, herenigen de bandleden zich met hernieuwde passie en inspiratie om hun 30-jarig bestaan op een memorabele manier te vieren. In september staat de band twee keer in het voorprogramma van Within Temptation in Groningen en Tilburg. Voor meer informatie over de jubileumtour en ticketverkoop, kunnen fans terecht op de officiële website van Green Lizard.

 

3 mei 2024
In dit bericht:
Translate »