Er is een nieuw MICH album. Het heet Nuts, en het klinkt verrassend aangenaam en poppy. Het kost moeite om de muziek niet als vrolijk te bestempelen. Godzijdank gaan de teksten als vanouds over de gigantische hoeveelheid leegte in onze levens, die ons langzaam tegen de plinten van het bestaan lijkt te verpletteren. Anyway, Nuts, dus.

Vanaf 25 november overal te beluisteren. Nuts komt niet alleen digitaal uit, maar ook op een picture disc LP met artwork van Piet Parra en op CD. De eerste single van het nieuwe album A Hassle is per direct overal te beluisteren.

Over MICH

Piet Parra, Sofie Winterson, Bastiaan Bosma, Rimer London en Mick Johan vormen samen studioproject MICH. MICH maakt deprimerende liedjes met vrolijke gitaarmelodieën. Een warme zomer waarin alles sterft. Een gothic in het pretpark. Een heerlijk bandje om je schouders over op te halen. Live bestaat de band uit: Sofie Winterson, Bastiaan Bosma, Mick Johan, Benny Komala, Marc Kniphorst en Barend Brieffies. Aanstaande vrijdag speelt MICH in Skatepark Noord.

15 september 2022
In dit bericht:
Translate »