Fontaines D.C., de geprezen Ierse post-punk sensatie, zal voor het eerst optreden in de legendarische AFAS Live in Amsterdam op 16 november 2024. Het langverwachte optreden markeert een mijlpaal voor zowel de band als hun Nederlandse fans. Het belooft een onvergetelijke avond te worden met het energieke optreden van Fontaines D.C. De kaartverkoop start op vrijdag 3 mei 2024 om 10:00 via www.fontainesdclive.nl

 

Sinds hun spraakmakende debuut in 2017 heeft Fontaines D.C. de wereld veroverd met hun onverschrokken muzikale stijl en energieke live optredens. De band is sinds hun oprichting snel opgeklommen tot een prominente speler, die wereldwijd publiek weet te boeien met hun unieke mix van post-punk, alternatieve rock en poëtische teksten. Met een reeks veelgeprezen albums zoals Dogrel en A Hero’s Death heeft Fontaines D.C. zichzelf gevestigd als een van de meest spannende en invloedrijke acts van dit moment. Met hun teksten en krachtige riffs hebben ze een loyale fanbase opgebouwd en lof vergaard van critici over de hele wereld.

 

Hun debuut op AFAS Live markeert een belangrijke mijlpaal in de carrière van de band, want ze brengen hun rauwe energie en aanstekelijke melodieën naar hun grootste optreden in Amsterdam. De band trad in 2022 voor het laatst op in Nederland tijdens Best Kept Secret. Fontaines D.C. staat bekend om hun kenmerkende mix van meeslepende en dynamische live optredens en is klaar om een onvergetelijke show neer te zetten vol met bekende hits en nieuwe nummers die hun muzikale bekwaamheid laten zien.

 

Fontaines D.C. maakt debuut in AFAS Live 

 

16 november 2024

 

AFAS Live, Amsterdam

 

Tickets kosten €45,- (excl. 10% servicekosten en transactie- en/of verzendkosten). De voorverkoop start vrijdag 3 mei 2024 om 10:00 uur, via www.fontainesdclive.nl.

2 mei 2024
In dit bericht:
Translate »