Vanwege het overweldigende succes van de band Fontaines D.C., zijn we verheugd aan te kondigen dat er een extra show zal plaatsvinden op 17 november 2024. De Ierse band heeft besloten om hun Nederlandse fans van een extra datum te voorzien om dit langverwachte optreden bij te wonen. Tickets voor het concert op 16 & 17 november zijn verkrijgbaar vanaf vandaag, 3 mei 2024, via  www.fontainesdclive.nl

Deze extra show komt als reactie op de vraag naar tickets voor de show op 16 november 2024, wat de populariteit Fontaines D.C. in Nederland benadrukt.

Fontaines D.C. is een Ierse post-punkband die in 2017 werd gevormd in Dublin. De band bestaat uit Grian Chatten (zang), Carlos O’Connell (gitaar), Conor Curley (gitaar), Conor Deegan III (bas) en Tom Coll (drums). Ze braken door met hun debuutalbum Dogrel in 2019, dat werd geprezen om zijn rauwe energie en poëtische teksten die het leven in Dublin reflecteren. Fontaines D.C. staat bekend om hun intense liveoptredens en hun kenmerkende mix van post-punk en indie rock. Met hun opvallende geluid en onmiskenbare stijl hebben ze zich gevestigd als een van de meest opwindende bands in de hedendaagse muziekscene. De laatste keer dat de band in Nederland optrad was tijdens Best Kep Secret in 2022.

 

3 mei 2024
In dit bericht:
Translate »