Er zijn geen vreemden bij een show van Drew Holcomb. Al meer dan twee decennia brengt de bekroonde songwriter avond na avond zijn publiek bij elkaar en verandert hij zijn shows in vieringen en samenwerking met gelijkgestemden met hedendaagse Amerikaanse rootsmuziek.

Strangers No More, het achtste album van Drew Holcomb & The Neighbors, viert dat gevoel van saamhorigheid. Geproduceerd door Cason Cooley, breidt het de mix van tijdloze songwriting, moderne Laurel Canyon-folk, versterkte Americana en rock & roll uit het hart van de band uit. “Find Your People” is het bewijs en de nieuwe track van het aankomende nieuwe album, wat 7 juni verwacht wordt. Geniet van deze track! Soundcloud en videoclip zie de links. Verder onderaan de tekst van Find Your People en zing mee voor de saamhorigheid!

Strangers No More is het achtste studio-album van Drew Holcomb & The Neighbors en de elf nummers op die plaat zijn stuk voor stuk kleine meesterwerkjes. Catchy melodieën en indrukwekkende teksten, Holcomb is een singer/songwriter van de bovenste plank, een rootsy reïncarnatie van James Taylor en John Denver, vermengd met een fikse scheut Bob Dylan en Steve Earle. Geen wonder dat mensen als John Hiatt en The Avett Brothers graag met hem optreden. Holcomb, die tegenwoordig in Nashville woont, verdient een groot publiek en Strangers No More gaat daarvoor zorgen.

 

16 maart 2023
In dit bericht:
Translate »