‘Old Enough To Know Better’ nu op streaming platforms, ‘Changing Lanes’ verschijnt 26 mei 
De Rotterdamse singer-songwriter Maurice van Hoek heeft met ‘Changing Lanes’ een nieuw album gereed. ‘Old Enough To Know Better’ is de eerste vooruitgeschoven single daarvan en nu beschikbaar op de streaming platforms. De reflectieve song is illustratief voor de thematiek van het album, waarop Van Hoek de luisteraar meeneemt in de recente grote veranderingen in zijn leven, van een relatiebreuk tot het vinden van een nieuwe liefde en voor het eerst vader worden. ‘Changing Lanes’ verschijnt 26 mei, de release gaat gepaard met een clubtour in die periode, waarvoor de kaartverkoop is gestart.
“Een muzikant met capaciteiten waar menig gelouterde americana-artiest een puntje aan kan zuigen”, schreef muziekblad OOR naar aanleiding van een eerder verschenen album. Al vanaf zijn eerste releases en optredens werd Maurice van Hoek een veelbelovende toekomst in de americana-scene toegeschreven. Hij debuteerde in 2016 met album ‘Live Forevermore’, gevolgd door de langspeler ‘Traveling Man’ uit 2018. Met ‘Changing Lanes’, zijn derde full length en de eerste release sinds de EP ‘Church Sessions’ uit 2019, komt de begindertiger met een vervolg waarop hij de eerdere loftuitingen weer meer dan waarmaakt en zich bovendien als mens, songwriter en muzikant blijkt te hebben ontwikkeld. Het publiek krijgt met single ‘Old Enough To Know Better’ nu alvast een eerste kennismaking daarmee.
‘Changing Lanes’ wordt een dag voor de release officieel gepresenteerd voor eigen publiek met een show in Rotown, Rotterdam. Verder brengt de tour Van Hoek en zijn band naar Muziekgebouw Eindhoven, de Vorstin (Hilversum), Grenswerk (Venlo) en Hedon (Zwolle).
Maurice van Hoek ‘Changing Lanes’ release tour voorjaar 2023
02-06 – Grenswerk, Venlo
16-06 – Hedon, Zwolle
4 februari 2023
In dit bericht:
Translate »