Afgelopen woensdag werd de officiële videoclip van Ed Sheeran’s nummer ‘Blue’ uitgebracht. Dit nummer is onderdeel van Ed’s recentste album ‘Autumn Variations’. Fans van de zanger kregen de mogelijkheid om zich aan te melden om één van de veertien muziekvideo’s voor het album te maken. In totaal waren er 4.000 aanmeldingen, waaruit Ed Sheeran persoonlijk 14 winnaars heeft geselecteerd.
De Nederlandse Renée Schuurman is de gelukkige die de officiële muziekvideo voor het nummer ‘Blue’ heeft mogen maken. Renée is al fan van Ed sinds zijn album ‘+’ uit 2011 en het concert van zijn ‘Divide Tour’ in Nederland was het eerste concert dat ze ooit bezocht heeft. Over de kans om een video voor Ed te maken, zegt Renée: ‘Hij is een grote inspiratie voor me geweest en de belangrijkste reden dat ik gitaar wilde leren spelen en zelf liedjes wilde schrijven.

Ik heb altijd graag getekend en creatief bezig geweest, dus het maken van de videoclip voor zijn nummer “Blue” was echt een droom die uitkwam! Ik ben erg blij dat ik in een wereld leef met Ed’s muziek als soundtrack voor zoveel van mijn dierbaarste herinneringen.’ 

1 december 2023
In dit bericht:
Translate »