Persbericht, vrijdag 13 mei 2022

Dopebwoy heeft op spectaculaire wijze zijn nieuwe album Turbulentie gelanceerd, namelijk vanuit de ruimte. Nog nooit eerder verstuurde een Nederlandse artiest een boodschap vanaf zo’n grote hoogte naar zijn fans. Vanuit Sheffield (UK) heeft Dopebwoy met één druk op de knop een speciaal ontworpen weerballon de lucht ingestuurd met een scherm. Dit scherm vertoonde een boodschap die via Dopebwoy’s social media kanalen is uitgezonden. Bekijk hieronder de video van de bekendmaking.

Pre-save ‘Turbulentie’

De tracklist van Turbulentie bestaat uit 16 tracks waaronder samenwerkingen met Henkie T, Jonna Fraser en Yssi SB. Eerder verschenen al de hitsingles Alcoholist, Monaco met Boef en SRNO en Heet met Bizzey.

De titel Turbulentie verwijst naar de bewogen jaren die we tijdens de corona pandemie hebben beleefd. Daarnaast ligt de naam in lijn met die van Dopebwoy’s vorige album: Hoogseizoen. Gisteravond kreeg een select gezelschap als eerste de kans om tijdens een listening event in de 4DX zaal bij Pathe Arena de tracks te beluisteren inclusief bewegende stoelen, toffe visuals en het beste bioscoop geluid. Een aantal nummers werd afgelopen week exclusief geprimeurd in de La Vida Loca playlist op Spotify.

Dopebwoy: “De afgelopen jaren voelen als een vlucht met veel turbulentie. De reis die ik heb afgelegd voor dit album was onstuimig, maar ik ben trots dat ik ‘m heb beleefd.”

13 mei 2022
In dit bericht:
Translate »