Persbericht, vrijdag 28 januari 2022

Dopebwoy, Boef en SRNO hebben vandaag hun nieuwe single ‘Monaco’ uitgebracht. Dopebwoy en Boef hebben eerder grote hits gescoord met de tracks ‘TikTok’, ‘Guap’ en ‘Champagne Papi’. Voor ‘Monaco’ hebben ze opnieuw de handen ineen geslagen tijdens een schrijverskamp. Daar heeft Dopebwoy meerdere tracks aan Boef laten horen, waarna ‘Monaco’ er voor hem uitsprong. De productie van het nummer is in handen van SRNO. Doorgaans maken hij en Dopebwoy clubnummers. Op een organische wijze is deze nieuwe en ongeveinsde sound voor ‘Monaco’ tot stand gekomen. De track is de opvolger van Dopebwoy’s laatste single Alcoholist. Beide tracks zijn terug te vinden zijn op zijn nog te verschijnen nieuwe album.

Dopebwoy: “Monaco is een plek waar je naar afreist als je het écht hebt gemaakt. Daar wilde ik graag een track over maken.”

Bekijk hieronder de videoclip. Het is een ruwe maar realistische vertaling van de lyrics waarin Dopebwoy en Boef de hoofdrol spelen.

Over Dopebwoy
De Nederlandse rapper en producer Dopebwoy brak door met de hitsingle Cartier. Het nummer stond meer dan 12 weken in de top 10 van de Nederlandse single charts. Zijn debuutalbum Forever Lit (2019) stond ruim 15 weken in de top 10 van de Nederlandse album charts. Dopebwoy en Warner Music Benelux richtten begin 2020 gezamenlijk het platenlabel Forever Lit Records op waar hij datzelfde jaar zijn album Hoogseizoen op uitbracht. De plaat, waar onder andere de hits Champagne Papi en Dansen Aan De Gracht op staan, behaalde in april de platina status.

31 januari 2022
In dit bericht:
Translate »