“Waarom maken we er geen heel weekend van?”

Ja, waarom eigenlijk niet? Een weekend vol wandelingen, mooie natuur, livemuziek, kampvuursessies, dansen in het bos en, met een beetje mazzel, kijken naar een prachtige sterrenhemel.

We kamperen op Camping Jena, een sfeervol, ongedwongen toevluchtsoord in de Achterhoek waar je terechtkunt met tent, caravan, busje of camper. Overdag laat onze gastheer Gijs Jolink, vergezeld door Wandelclub-chief Tim Knol, de prachtige omgeving zien tijdens een muzikale wandeling door de bossen. Onderweg brengt Tim Knol liedjes ten gehore, vertelt Gijs Jolink verhalen en worden we verrast door verschillende surprise-acts.

Als de avond valt, de kippen op stok gaan en de benen moe worden, trekken we weer richting de camping, waar we kunnen genieten van nog meer artiesten.

De Blue Grass Boogiemen trakteren ons op een sterk staaltje, hoe kan het ook anders, bluegrass. Authenticiteit en professionaliteit staan bij deze vaklui hoog in het vaandel en dat hoor je. Sinds 1990 speelden ze al door heel Europa én ze toerden in Amerika, dus dat belooft wat.

Anne Soldaat, een veteraan in het Nederlandse poplandschap, is ook van de partij. Hij brak in de vroege jaren 90 door met zijn band Daryll-Ann en bracht na het ter ziele gaan van die groep al verschillende platen uit bij Excelsior Recordings. Welke parels neemt hij deze keer voor ons mee?

Wie zin heeft in een vleugje mystiek in z’n rock ‘n’ roll, kan zich laten meevoeren in de muzikale wervelwind van Dawn Brothers. De Rotterdammers hebben net nieuw werk uit en trekken speciaal voor ons de Doos van Pandora open in de nazomerse buitenlucht.

Liefhebbers van indiefolk kunnen hun hart ophalen, want ook Sam Vano komt een aantal nummers spelen. Op zijn eerste solo-EP staan prachtige liedjes over eenzaamheid en onzekerheid in een wereld die alsmaar sneller draait en waarin je jezelf gemakkelijk verliest. Sam wist zich te herpakken en zette zijn pijn om in steengoede songs.

Ook Tara Wilts, frontvrouw van de razendsnel opkomende band Cloud Cafe, geeft acte de présence. Haar band staat bekend om de kwetsbare teksten en rauwe composities en fans van bands als Big Thief en Wand zullen bij haar optreden ongetwijfeld aan hun trekken komen.

Als klap op de vuurpijl kun je aanwezig zijn bij de unieke opname van de nieuwe Tim Knol ‘Live op Camping Jena’-plaat. Een authentieke registratie van een nu al onvergetelijk weekend.

We gaan het dus gewoon doen! Een wandelfestival in intieme setting, midden in de natuur, exclusief voor 150 mensen, op Camping Jena in Hummelo. Fijne mensen en minstens zo fijne muziek. Dat kon wel eens heel gezellig gaan worden.
We hopen je daar te zien!

We hopen je daar te zien!
Inmiddels is ook het programma rond. Hierbij alle informatie op een rij.

Programma:

Vrijdag 22 september

Vanaf 18.00 draait DJ Jan The Lazyman lekkere plaatjes op het terras van de Kapschuur.

Vanaf 20.00 draaien DJ’s Hush & DJ Jochem swingende, gezellige beats bij de Silent Disco in het kabouterbos en zijn er kampvuur gitaarsessies bij de kampvuurplek.

Ongeveer om 22.30 speelt Tim Knol een akoestische sessie bij het kampvuur.

Zaterdag 23 september

12.00 Opening Programma. Welkomstwoord en optreden Tim Knol.

13.00 Start Wandeling. Onderweg optredens van Tim Knol, Gijs Jolink en een surprise act.

16.00 Einde wandeling

17.00 Optreden Blue Grass Boogiemen. Locatie Kapschuur

19.00 Ton Knol & Shelly O’day. Locatie kampvuur

20.00 Anne Soldaat. Locatie kampvuur

21.00 Sam Vano & Tara Wilts. Locatie kampvuur

22.00 Dawn Brothers. Locatie Kapschuur

23.00 Silent Disco DJ Hush & DJ Jochem. Locatie Kabouterbos.

0.00 Einde zaterdag programma

 

Zondag 24 september

10.00 Optreden met geluidsopname plaat Tim Knol Live op Camping Jena. Locatie Kapschuur

12.00 Einde programma

Ticketlink: https://dewandelclub.stager.nl/web/tickets/111327316

Prijs leden: €89,50, gebruik kortingscode wandelclublid bij het bestellen van de tickets

Prijs niet leden: €99,50

Line up: Tim Knol, Blue Grass Boogiemen, Anne Soldaat, Dawn Brothers, Sam Vano, Tara Wilts (Cloud Café), Ton Knol & Friends

Waar: Camping Jena Hummelo

Wanneer: aankomst camping vrijdag 22 september of zaterdag 23 september
Start programma zaterdag 23 september 12.00

Aanvang: zaterdag 23 september 12.00

Einde: zondag 24 september 13.00

Indicatie afstand: +/- 8 kilometer

Prijs inclusief: Campingovernachting met voorzieningen, ticket voor alle shows, wandelen met Tim Knol, BBQ (vlees en vega), CD Tim Knol Live op Camping Jena & wandelclub knapzak

Extra bij te boeken: Campingovernachting vrijdag 22 september: €25,00 inclusief vrijblijvend avondprogramma. Tickets: https://dewandelclub.stager.nl/web/tickets/111327325

Ontbijt zaterdag: €10,00. Tickets: https://dewandelclub.stager.nl/web/tickets/111327327

Ontbijt zondag: €10,00. Tickets: https://dewandelclub.stager.nl/web/tickets/111327329

Maximaal 150 deelnemers.

19 september 2023
In dit bericht:
Translate »