Herbeleef het klassieke hit fenomeen Dirty Dancing met live muziek en dans

Amsterdam, 17 oktober 2023 – Liefhebbers van de jaren 80 klassieker Dirty Dancing kunnen het tijdloze liefdesverhaal van Baby en Johnny live herbeleven! Tijdens Dirty Dancing In Concert zie je de filmklassieker op groot bioscoopscherm met live band, solisten en dansers op het podium. Met een soundtrack die een generatie definieerde, belooft Dirty Dancing In Concert een nieuwe, spectaculaire ervaring van de publieksliefhebber te brengen! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 20 oktober om 10:00 uur via, www.dirtydancinginconcert.nl.

Dirty Dancing, geschreven door Eleanor Bergstein en met Patrick Swayze en Jennifer Grey in hun meest iconische filmrollen, was een wereldwijde kassasensatie toen het werd uitgebracht in 1987. De soundtrack leverde maar liefst twee multi-platina albums en meerdere singles op, waaronder het Academy Award-winnende beste originele nummer “(I’ve Had) The Time of My Life”. Dirty Dancing veroverde de harten van het publiek overal ter wereld.

Dirty Dancing in Concert
Dirty Dancing In Concert tourde in 2022 door het Verenigd koninkrijk naar aanleiding van de 35ste verjaardag van de memorabele film, en reist in 2024 door Europa. Op 14 april 2024 kan het publiek genieten van de klassieker tijdens een film-to-concert ervaring op de Rotterdamse RTM Stage. Wie Dirty Dancing In Concert bijwoont, beleeft de succesfilm op een unieke en onvergetelijke manier. Een volledige vertoning van de digitaal geremasterde film wordt afgespeeld terwijl een band en zangers de nummers live uitvoeren, synchroon met de film, een unieke ervaring.

Karl Sydow
Filmproducent Karl Sydow is een van de succesvolste theaterondernemers van het Verenigd Koninkrijk. Hij heeft Dirty Dancing – the Classic Story on Stage geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld sinds 2004. In 2018 produceerde hij Sting’s ‘The Last Ship on Tour’ in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, ‘The Divide’ van Alan Ayckbourn met The Old Vic en het Edinburgh International Festival, ‘The Moderate Soprano’ van Davit Hare in het Duke of York’s Theatre en Sketching van James Graham in Wilton’s Music Hall en ‘Red Joan’, een film met Dame Judi Dench die in première ging op het filmfestival van Toronto.


Dirty Dancing In Concert naar RTM Stage, Rotterdam
14 april 2024
RTM Stage, Rotterdam
Tickets kosten vanaf €37,- (excl. servicekosten en transactie- en/of verzendkosten). De verkoop start op 20 oktober om 10:00 uur, via www.dirtydancinginconcert.nl.

18 oktober 2023
In dit bericht:
Translate »