De nieuwe single van de Jeugd van Tegenwoordig heet Glijpanter. Het nummer is afkomstig van hun album Moderne Manieren, dat deze zomer uitkwam. Het eerste deel van de tour van De Jeugd is inmiddels uitverkocht, maar deze week kondigde de band nieuwe shows aan.

Glijpanter is de vierde single van Moderne Manieren, het achtste album van De Jeugd van Tegenwoordig. Eerder verschenen al de singles Ze is pas net begonnen (leerstage / werkstage), Goed Nieuws en Dat Mag Niet.

De Jeugd over Glijpanter: “Glij als een panter op de beat. De wereld is vreselijk, maar je fitje hoeft dat niet te zijn toch goos”

Deze week is De Jeugd begonnen aan hun Moderne Manieren Tour door Nederland en België. De tour is volledig uitverkocht. Op 23 december spelen ze nog een extra, ook uitverkochte show in Paradiso.

Eerder deze week kondigde de band aan dat ze in mei 2024 acht extra shows spelen in Nederland en België. Daarbij doen ze onder meer Paradiso (Amsterdam), Paard van Troje (Den Haag) en TivoliVredenburg (Utrecht) aan. De kaarten voor de extra shows zijn vandaag in de verkoop gegaan. Bekijk hier de tourdata

18 november 2023
In dit bericht:
Translate »