Met meer dan één miljard streams op zijn nummer Daylight, twee headline tours en een tv optreden in de Tonight Show van Jimmy Fallon heeft David Kushner een bijzonder jaar achter de rug.

 

Vandaag wederom een hoogtepunt in de carrière van de baanbrekende indiefolkmuzikant: zijn nieuwe single Skin and Bones is vanaf nu te beluisteren. Kushner zegt over het nummer: “Skin and Bones captures the electric tension of desire and redemption, exploring the thin line between ecstasy and salvation in the duality of love.”

 

In 2022 maakte de wereld voor het eerst kennis met David Kushner door zijn wereldwijde hits. De single Miserable Man werd door Rolling Stone geprezen als “an acoustic ballad that’s as sparse as a one-horse town”. Toen de langverwachte single Daylight uiteindelijk uitkwam, raakte Kushners carrière in een nog hogere versnelling. Buiten de enorme hoeveelheid streams leverde het de zanger meer dan 13 miljard weergaven op TikTok op en kreeg hij een miljoen nieuwe Instagram volgers erbij.

 

20 januari 2024
In dit bericht:
Translate »