Persbericht, woensdag 30 maart 2022

De line-up van CORE Festival krijgt alsmaar meer vorm. Een nieuwe reeks namen wordt vandaag bekendgemaakt. Onder andere Lous and the Yakuza, Nas, Peggy Gou en Stormzy zijn aan de affiche van het gloednieuwe, tweedaagse boutique festival toegevoegd. Eerder werden al klinkende namen zoals Action Bronson, The Blaze, Celeste, Jamie xx, Mura Masa en Paul Kalkbrenner aangekondigd. CORE Festival vindt plaats tijdens het verlengd weekend van Hemelvaart, op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei, in het prachtige Brusselse Ossegempark. Tickets zijn te koop via corefestival.com.

CORE Festival dompelt de bezoeker onder in de schoonheid van de ruwe natuur en brengt van ‘s middags tot 1u ‘s nachts een bijzonder eclectische line-up met een boeiende mix van diverse genres op 4 verschillende podia verspreid in het prachtige Ossegempark. Hiphop, R&B en soul weerklinken op de outdoor Ardo. Nieuw voor dit podium zijn Lous and the Yakuza, Stormzy en Nas. Eerder werden ook al Celeste, Action Bronson, Ezra Collective en Sylvie Kreusch aangekondigd. Ardo sluit elke avond af met een feestje. Op vrijdag neemt Paul Kalkbrenner de honneurs waar, op zaterdag Jamie xx.

Festivalgangers zullen in de indoor Endoma kunnen genieten van een reeks live acts, waaronder The Blaze, Caribou, Dora Jar, Fatima Yamaha, Mariah the Scientist, MEUTE, Mura Masa, Sam Gellaitry (live), SOHN en Yeule. Op de outdoor Altverda trekt het festival volop de kaart van alternative dance met – net bevestigd – blikvanger Peggy Gou naast andere acts zoals Daniel Avery, DJ Harvey, Nina Kraviz, Ross From Friends en rRoxymore. Voor de fans van house muziek is er de intieme Orlo met onder meer Agoria, Bibi Seck, CC:DISCO!, Chaos In The CBD, Horse Meat Disco, Mr. Scruff, Sassy J en Sofia Kourtesis.

Natuur, muziek en kunst vormen het hart van een innemende totaalervaring en bezoekers worden geprikkeld door indrukwekkende en unieke kunst-, geluids- en lichtinstallaties die harmonieus samengaan. De organisaties van Tomorrowland en Rock Werchter bundelen hun krachten en expertise om in het prachtige en schilderachtige Ossegempark in het bruisende Brussel een verfrissend, origineel, groen en intiem festival te brengen.

Een volledig overzicht van alle tot nog toe aangekondigde acts kan je terugvinden op corefestival.com.

Tickets zijn beschikbaar via corefestival.com. Een dagticket is er vanaf 67 euro (inclusief servicekosten), een weekendticket vanaf 123 euro (inclusief servicekosten).

30 maart 2022
In dit bericht: