Cordae heeft vandaag zijn langverwachte tweede album From A Birds Eye View uitgebracht. Op het album zijn veel samenwerkingen met muzikale zwaargewichten als Stevie Wonder, Lil Wayne, Nas, Eminem, H.E.R., Lil Durk, Gunna en Roddy Ricch te horen. Ook is vandaag de officiële videoclip van zijn nieuwe single Today (feat. Gunna) verschenen. Later vandaag gaat ook het NPR Tiny Desk (Home) concert met Cordae in première. Bekijk hieronder de videoclip van de single ‘Today’ (feat. Gunna) die vandaag is verschenen.

Cordae vertelt met From A Birds Eye View een beeldend verhaal door middel van scherpzinnige rhymes. Dit verhaal is geïnspireerd door een lifechanging reis naar Afrika, het doorstaan ​​van het verlies van een te vroeg overleden vriend en zijn groei als kunstenaar en man. From A Birds Eye View bevat de eerder gedropte tracks Sinister (feat. Lil Wayne) en Super waarmee de komst van het album afgelopen jaar is aangekondigd.

Cordae zal op 18 januari in samenwerking met AT&T Emerging Voices een uniek en meeslepend livestream event neerzetten vanuit Brooklyn, New York. Meer informatie vind je hier.

Over Cordae
De tweevoudig GRAMMY Award-genomineerde Cordae weet precies wat hij wil zeggen. Hij kiest zijn woorden en zinnen zorgvuldig uit en spreekt vanuit zijn persoonlijke waarheid. Hiermee is de Amerikaanse rapper zonder grootse gebaren een stem van een nieuwe generatie geworden. Zijn mijlpaal bereikt hij in 2019 met het debuutalbum The Lost Boy dat inmiddels meer dan 430 miljoen wereldwijde streams telt. De singles Have Mercy, RNP (Feat Anderson .Paak), Broke As F** en Kung Fu van dit album zijn met de gouden status bekroond.

16 januari 2022
In dit bericht:
Translate »