Persbericht, 15 oktober 2021

Vandaag heeft Coldplay het negende studioalbum Music Of The Spheres uitgebracht. Op het door Max Martin geproduceerde album staan de eerder uitgebrachte singles ‘Higher Power’, ‘Coloratura’ en ‘My Universe’. De plaat is een ‘out of this world’-ervaring en bevat samenwerkingen met artiesten als BTS en Selena Gomez. De track ‘Let Somebody Go’ is een gevoelig duet samen met de Amerikaanse zangeres. Gisteren heeft de band een wereldwijde tour aangekondigd. Aandacht voor duurzaamheid en het klimaat is een prioriteit. In de aankomende Music Of The Spheres Tour houdt Coldplay daarom rekening met een uitgebreide reeks duurzaamheidsinitiatieven en milieuverplichtingen: waaronder het halveren van de CO2-uitstoot en het planten van een boom voor elk verkocht ticket.

Luister naar Music Of The Spheres

Afgelopen week speelde Coldplay een exclusieve show in O2 Shepherd’s Bush Empire in Londen, waarin Ed Sheeran ook een surprise optreden gaf. Samen speelden zeFix You, één van de  grootste hits van de band.

De band heeft vandaag voor een aantal tracks van het album lyric videos uitgebracht, waaronder voor de track ‘Let Somebody Go’ met Selena Gomez.

Bekijk de video hieronder:

‘This album is about making the universal, personal.” – Chris Martin

TRACKLIST MUSIC OF THE SPHERES

16 oktober 2021
In dit bericht: