Een ongelooflijke integrale 100-cd-boxset 

100 Years compilatie, 100 nummers op 5-CD digip

 

Op 22 mei 2024 vieren we de 100ste verjaardag van de geboorte van Charles Aznavour. Ter gelegenheid van deze gelegenheid heeft Universal Music France een uitzonderlijke reeks releases samengesteld die hulde brengen aan het immense oeuvre van de artiest.

Allereerst een ongelooflijke integrale 100-CD Box Set die alle nummers van Aznavour samenbrengt die zijn opgenomen in het Frans, Engels, Italiaans, Spaans en Duits, evenals zijn live-albums, singles, EP’s, instrumentals en kindermuziekalbums. De boxset bevat een boekje van 64 pagina’s met een ongepubliceerde tweetalige Frans-Engelse tekst van Bertrand Dicale en tal van zeldzame foto’s.

De andere releases zijn:
* een digipack van 5 cd’s met het beste van zijn liedjes in het Frans, live in concert en een selectie van liedjes gezongen in vreemde talen
* een 3-LP met Aznavour’s beste tracks zoals La bohême, She, Hier encore en Mes emmerdes.

Voor de tweede helft van 2024, en om samen te vallen met de release in oktober van de biopic geregisseerd door Grand Corps Malade en Mehdi Idir en met in de hoofdrol Tahar Rahim in de rol van Charles Aznavour, werkt Universal Music France aan andere projecten, zoals de release van het legendarische album Que c’est triste Venise, dat in 2024 zijn 60e verjaardag viert.

10 april 2024
In dit bericht:
Translate »