BOSPOP KOMT ER AAN

Middels deze nieuwsbrief informeren we je over allerhande Bospopzaken.

Weerverwachting

Na een heel nat voorjaar lijken de weergoden Bospop op het juiste moment goed gezind. De komende weken zijn overwegend zonnig bij een temperatuur van 23 graden. De festivalkoorts zal toenemen en wij zorgen er voor dat jullie in een ”gespreid” bedje terecht komen.

 

Inrichting festivalterrein

In grote lijnen blijft de inrichting hetzelfde. Op bijgevoegde plattegrond de inrichting met het witte vlak de rocktent met daarboven in zwart het hoofdpodium. Het blauwe vlak met de gele “hoedjes” is de 24hrs tent. Hier is s’morgens het ontbijt voor de campingbezoekers. Vorig jaar hebben we voor het eerst naast deze tent een 3e podium gepresenteerd. Dit jaar is dat podium in de 24hrs tent geplaatst met een programma wat de moeite waard is om te bezoeken.

Rechtsonder zie je een blauw “rondje” aangeduid. Dit is de Silent Disco in de zogenaamde UFO tent, Hosting van dit onderdeel gebeurt door poppodium De Bosuil. De populariteit van dit item blijkt uit de lange wachtrijen van soms meer dan 45 minuten vorig jaar.

Bekers inleveren

Vanwege milieubepalingen moeten we ook bij Bospop de plastic bekers voor 75% recyclen. Die bekers moeten schoon zijn mogen bijvoorbeeld geen grassprieten, papier of anderszins bevatten.  Daarom krijgt iedere bezoeker bij binnenkomst (gratis) 2 tokens. Bij de bestelling van een drankje moet je 1 token inleveren. Als je daarna weer een drankje bestelt moet je de gebruikte beker inleveren. Zo proberen we schone bekers te verzamelen voor verwerking. De 2e token is bedoeld in geval je nog een halve beker hebt en al een tweede drankje wilt bestellen of voor een ander persoon een drankje wilt meenemen.

 

Programma

Helaas hebben we met de afzegging van Heart, vorige week, een “bittere pil” moeten slikken. Gelukkig hebben we gebruik kunnen maken van een vrije dag in het tourschema van Patti Smith en haar Quartet en haar kunnen strikken om deze spot in te vullen. Voor het overige zijn wij trots dat wij een aantrekkelijk en gevarieerd programma kunnen bieden. Voor een totaal overzicht met tijdschema ga je naar onze site www.bospop.nl.

 

Overnachting

Hou je van kamperen tijdens een festival en heb je geen zin om met allerlei materiaal te gaansjouwen dan adviseren wij je om eens te kijken naar de overnachtingsmogelijkheden via onze site. Er staat een link naar o.a. Festitent die diverse soorten tenten ter plaatse in de verhuur hebben.

 

Tickets

Nog geen ticket? Voor tickets ga ja via de link op onze site naar Ticketmaster.nl. Voor groepen geldt dat ze voor iedere 10 tickets, 1 ticket gratis ontvangen. Misschien interessant om hier rekening mee te houden.

7 juni 2024
In dit bericht:
Translate »