Een rapper die iets van je wil weten. Omarm die jongen. Bob uit Zuid wil niet weten hoeveel water je verbruikt als je een huis met 7 badkamers hebt, maar hij wil weten wat jij er van denkt. Maakt niet uit van wat. Even een oud woordje tussendoor: nieuwsgierig. Hiphop met gitaren, wat vind je er van? Met zijn drieën in een Volvo, wat vind je er van? Bassist met haar als Rutger Hauer, wat vind je er van? Lekker gruizig, maar wat vind je er van? Over het leven, maar wat vind je er van?

Vind Je Ook Niet is de eerste track van zijn nieuwe 7″ vinylsingle, die op 5 mei verschijnt. Bob uit Zuid presenteert die, samen met zijn band, 6 mei in Skatecafé. Een avondje hiphop van Bob uit Zuid, samen met Parker Fans en een shitload aan DJ’s. De tickets zijn nu te koop.

Bob uit Zuid is een hiphopmuzikant uit Amsterdam. Het debuutalbum van Bob uit Zuid kwam begin 2022 uit op Excelsior Recordings. Live speelt Bob Uit Zuid met een band. Gitaren, synths, drums en teksten over karpervissen, schrijvers, een eigen fabriek in het Ruhrgebied en Café de Bok. De nieuwe single is alvast een voorbode van wat komen gaat: het tweede album van Bob uit Zuid. Lekker toch, nieuw plaatje? Vind je ook niet?
1 maart 2023
In dit bericht:
Translate »