“Tot onze grote spijt moeten we meedelen dat we door overheidsregels verplicht zijn om Blast from the Past 2021 uit te stellen. Een nieuwe datum voor 2022 met zoveel mogelijk bands uit de huidige line-up zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Voor mensen die in België/West-Europa wonen komt dit niet als een complete schok aangezien de corona-aantallen blijven stijgen en België stilaan terug evolueert naar een semi-lockdown. Vorige week berichtten we dat het festival was toegestaan met gezichtsmaskers. Gisteren besliste onze regering dat indoor-evenementen met staand publiek niet langer toegelaten zijn. Voor een festival als het onze betekent het volgen van de huidige Covid19-voorschriften 12+ uur zitten MET mondmasker voor iedereen die aanwezig is. En zelfs met deze maatregelen, is het ons met de capaciteit van onze zaal niet toegestaan om het festival te laten doorgaan.

Alle tickethouders zullen een e-mail ontvangen over hun ticket. Je tickets voor de uitgestelde editie van 2020 en/of 2021 blijven geldig voor de editie van volgend jaar; dit geldt zowel voor digitale als hardcopy tickets. Als je vluchten of hotels hebt geboekt, zorg er dan voor dat je zo snel mogelijk stappen onderneemt.

We waren 100% vastbesloten om het festival door te laten gaan, we hebben enorm veel tijd en passie in BFTP2021 gestoken, dus deze beslissing is voor niemand moeilijker dan voor onszelf. Geef ons alsjeblieft de tijd om alle praktische zaken en verzoeken te verwerken.

Heel erg bedankt voor jullie steun aan het festival en vooral veel dank aan de fans, de geweldige bands, booking agencies, al onze vrijwilligers en iedereen die hier energie in heeft gestoken. You know who you are.

We komen snel weer terug. We hopen dat je er nog steeds bij bent.” – Kenny, Nina & Robin

6 december 2021
In dit bericht: