Vandaag brengt Bibi haar debuutsingle ‘Toverdrank’ uit, een week later zal de bijbehorende videoclip worden gelanceerd.

Je shit durven aankijken, je pijn en ellende niet wegstoppen en er nooit ‘boven’ gaan staan. Ga er dwars doorheen. Dát maakt je sterker, zegt Bibi Breijman over de single ‘Toverdrank’ van haar binnenkort te verschijnen debuutalbum ‘Luchtkasteel’.

Geboren met een pen in haar hand en als kind gemarineerd in een muzikale medley van de good old Eagles en de rockende klanken van een bekende muzikale stiefvader, begon Bibi, na het winnen van ‘It Takes 2’ en het doormaken een fikse burnout aan het schrijven van haar eigen teksten en muziek. De single ‘Toverdrank’ verhaalt van een donkere periode in haar leven, nog niet zo lang geleden, toen iedereen iets van Bibi vond. Maak me maar zwart, ik blijf in het licht, zingt ze.

In het Nederlands, omdat ze dicht bij zichzelf blijft, terwijl ze op het punt gekomen is waarop ze voor pure liefde kiest, als tegengif voor wat is geweest.

Hou je van echt, van oprechtheid, wijsheid en puur, gun jezelf dan een moment om te luisteren naar ‘Toverdrank’, om te kunnen voelen waar het in het leven om draait. Puur. Oprechtheid. Wijsheid. Liefde.

Bibi kijkt vanaf nu vooruit; de liedjes die ze schreef zijn te beluisteren als een dagboek dat dertig jaar omvat. Het album ‘Luchtkasteel’ en het zeer persoonlijke, verrassende en onthullende boek ‘Ik ben Bibi/Poëzie vanuit het Luchtkasteel’ verschijnen in oktober 2023. Aan het einde van het jaar wordt de door Bibi geschreven titelsong van de nieuwe film van Johan Nijenhuis ‘Verliefd op Bali’ aan het album toegevoegd.

1 september 2023
In dit bericht:
Translate »