Beyoncé heeft haar nieuwe single My House uitgebracht. De track is te horen in de concertfilm RENAISSANCE. A FILM BY BEYONCÉ, die sinds vandaag in de Nederlandse bioscopen draait. 

Beyoncé schreef en produceerde My House samen met The-Dream, met wie ze ook o.a. haar megahit Single Ladies maakte. My House is te horen in de aftiteling van de concertfilm RENAISSANCE. A FILM BY BEYONCÉDie film ging vorig weekend in Los Angeles in première en werd gisteravond voor het eerst vertoond in Londen, waar Beyoncé zelf aanwezig was op de rode loper. Vanaf vandaag draait RENAISSANCE. A FILM BY BEYONCÉ ook in de Nederlandse bioscopen.

RENAISSANCE. A FILM BY BEYONCÉ

 is een registratie van Beyoncé’s recente RENAISSANCE World Tour. Daarnaast bevat de film backstage-beelden van de wereldster en haar gezin. Beyoncé begon afgelopen mei in Stockholm (Zweden) aan haar wereldtour en sloot deze op 1 oktober af in Kansas City (VS). In totaal gaf ze 56 shows in 39 steden over de hele wereld, waaronder twee shows in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Ruim 2,7 miljoen fans woonden de tour bij. Daarmee was de RENAISSANCE World Tour de succesvolste tour van een vrouwelijke artiest ooit.

Het album RENAISSANCE verscheen op 29 juli 2022. Het album kwam in twaalf landen binnen op nummer één, waaronder Nederland. Beyoncé is de eerste artiest ooit die met al haar zeven studio-albums binnenkwam op nummer één in de Amerikaanse Billboard-hitlijst. Wereldwijd heeft RENAISSANCE inmiddels ruim 5,5 miljard streams.

1 december 2023
In dit bericht:
Translate »