Beth Hart heeft vandaag haar nieuwe single Little Heartbreak Girl uitgebracht. Bij de single is ook een lyric video verschenen met daarin exclusieve beelden van de singer-songwriter in de studio. Het nummer is geproduceerd door Kevin Shirley en is opgenomen in Nashville, Tennessee en wordt gezien als een uiting van Hart’s veerkracht en dankbaarheid voor de steun van haar fans tijdens recente moeilijke tijden. De single is nu beschikbaar op alle streamingdiensten.

De release van Little Heartbreak Girl volgt op een periode van zelfreflectie en herstel voor Hart. Terwijl ze geconfronteerd werd met persoonlijke uitdagingen op het gebied van mentale gezondheid, heeft ze ervoor gekozen om haar ervaringen te verwerken in haar muziek en zo troost en kracht te bieden aan degenen die luisteren.

Beth Hart over de single: “I’m so grateful for the unwavering support you’ve shown me during the challenging times I’ve faced over the last several months, I really want to give something in return, which is why I decided to share ‘Little Heartbreak Girl,’ a song I recorded in Nashville last year. It’s dedicated to everyone who stood by my side through it all, including all of you guys! Your love and understanding mean the world to me.”

Beth Hart wordt erkend als een van de meeste getalenteerde stemmen van haar generatie. Ze heeft wereldwijd uitverkochte tours gedaan, waaronder optredens op historische locaties zoals The Ryman Auditorium in Nashville, The Royal Albert Hall in Londen maar ook de Ziggo Dome in Amsterdam. Ze stond zes keer bovenaan de Billboard Blues-hitlijsten, behaalde dubbel platina met meerdere albums en had een reeks top 10-albums in heel Europa.

23 maart 2024
In dit bericht:
Translate »