Vandaag brengt het Amerikaanse popfenomeen Benson Boone zijn langverwachte EP ‘Pulse’ uit. Met de EP verschijnt de focus track “Little Runaway”, een wat meer crooner-achtig, pianoliedje vol verlangen en charme. Bekijk de officiële videoclip hier.

‘Pulse’ is de opvolger van Boone’s EP ‘Walk Me Home…‘ uit 2022, waarop hits als ‘In The Stars‘,  ‘ROOM FOR 2‘ en ‘GHOST TOWN‘ staan. ‘GHOST TOWN’ was de eerste vermelding van Benson in de Billboard Hot 100 en werd platina in Nederland.

Gisteravond organiseerde Boone een intiem album release concert voor zijn fans in Los Angeles. Gepresenteerd door Breakthrough – het programma van Amazon Music dat opkomende artiesten van over de hele wereld ondersteunt.

Ter promotie van de EP gaat Boone vanaf volgende maand met Nicky Youre op tour door de VS. Op 20 april stond Benson Boone nog in een uitverkochte grote zaal in Paradiso, waar hij ook een platina award in ontvangst nam voor zijn single ‘In The Stars’ waarvoor hij in Nederland meer dan 26 miljoen streams heeft weten te behalen.

Boone werd voor het eerst ontdekt door Imagine Dragons superster Dan Reynolds. Sindsdien heeft hij meer dan 1,2 miljard wereldwijde streams behaald en veel lovende kritieken ontvangen van o.a. Billboard, die zijn “ingetogen zang” prees.

6 mei 2023
In dit bericht:
Translate »