Benny Sings gaat op reis in de tijd met het 20 jarige jubileum van zijn debuutalbum “Champagne People”. Het album werd uitgebracht in 2003 en is de start van zijn succesvolle 20-jarige carrière. Ter viering voegt Benny 5 bonustracks aan het originele album toe, waaronder een rework van de titel track ‘Champagne People’ door de Amerikaanse soul & r’n’b zanger Allen Stone. ‘Champagne People Allen Stone 2023 rework’ is vandaag uitgekomen.

Allens Stone over Benny Sings:

Ik ben al jaren groot fan. Ik hoorde voor eerst van Benny Sings via MySpace in mijn kleine appartement in Lynnwood, Washington, in 2008. Ik vond ‘Let Me In’ en was meteen hooked. Benny wist dat ik fan was en ik was dan ook vereerd toen hij me vroeg om een eigen versie van van ‘Champagne People’ wilde maken… Dromen komen dus echt uit.”

 

Benny over Allen Stone zijn rework:

Voor de re-issue van Champagne hebben we een aantal artiesten gevraagd om een rework te maken van de originele songs. Allen Stone stond al langer op mijn lijstje om een keer mee samen te werken. Zijn take op Champagne People’ is echt geweldig geworden.

Het ‘Champagne People 20th anniversary’ vinyl album is remastered en komt op 180g white vinyl met 2 nieuwe originele Benny Sings nummers. Het digitale album bevat 3 nummers hierboven op, waaronder samenwerkingen met Allen Stone & Mocky.

Luister naar ‘Champagne People’ Allen Stone 2023 Rework.
Meer info over “Champagne People 20th Anniversary Edition” op vinyl of digitaal vind je hier.

Benny Sings vertrekt volgende week om enkele Aziatische shows te spelen en treedt op 6 december op in het iconische Theater Carré in Amsterdam.

 

BENNY SINGS LIVE

Nov 24: Jakarta, ID – Joyland Festival
Nov 26: Bangkok, THA – Decommune
Nov 28: Manila, PH – Karpos Live
Nov 29: Seoul, KOR – Hyundai Card Understage sold out
Nov 30: Tokyo, JPN – WWW X
Dec 6: Amsterdam, NL – Carre 

17 november 2023
In dit bericht:
Translate »