Al een paar weken teast Roxy Dekker haar fans met fragmenten van ‘Huisfeestje’. Ook op de socials van de formatie Bankzitters dook de track op. Tot grote verrassing van hun fans werd deze week bekend dat het niet alleen om een nieuwe track van ‘Roxy Ro’ gaat, maar om een samenwerking; een ‘Huisfeestje’ voor twee. Bankzitters en Roxy, vaandeldragers van het lustrum genre, hintte de afgelopen weken al meermaals naar deze samenwerking middels verschillende TikTok’s. De aanstekelijke single is al goed voor miljoenen views op TikTok en komt uit bij Warner Music, waar beide artiesten getekend zijn. Vanaf vandaag is ‘Huisfeestje’ overal te beluisteren en binnenkort verschijnt de videoclip.
Op ‘Huisfeestje’ horen we Koen zeggen dat hij met zijn Bankzitters-vrienden uitgaat, een avond die al weken stond gepland. Als hij toevallig zijn telefoon pakt, krijgt hij een berichtje dat hij moeilijk kan weigeren: Roxy Dekker geeft een huisfeestje voor twee. Ze wacht alleen op Koen en niemand anders mag mee. Dekker adviseert Koen dat hij een smoes moet verzinnen. Zo geven Bankzitters en Roxy Dekker een heel andere betekenis aan een huisfeestje.

Kevin Bosch, A&R Manager bij Warner Music Benelux, zegt het volgende over Bankzitters en de nieuwe single: ”We zijn blij en trots om aan te mogen kondigen dat de YouTube – en hitsensatie Bankzitters vanaf heden deel uitmaakt van de Warner family. We mogen gelijk de deur van deze samenwerking open trappen met een fantastische samenwerking met Roxy Dekker. De nieuwe single van deze supersterren, genaamd ‘Huisfeestje’, is bestemd om dé ultieme soundtrack van de zomer te worden.

Zowel Roxy Dekker als Bankzitters hebben grote hits op hun naam staan en online een enorm bereik. De YouTube-video waarin hun samenwerking bekend wordt gemaakt pakte maar liefst 1,2 miljoen views binnen 24 uur en kwam op de #1 trending positie. Geen verrassing als je kijkt naar hun successen: ‘Sugardaddy‘, de nummer 1-single van Roxy staat al wekenlang in de Top 40 en ‘Satisfyer’ heeft inmiddels de platina status bereikt. Bankzitters, bestaande uit de vijf vrienden Koen, Matthy, Milo, Robbie en Raoul, bereiken met hun challenges bijna een miljoen abonnees op YouTube. Ook verkochten ze de Ziggo Dome al drie keer uit en bestormden ze de hitlijsten met o.a. de single ‘Entourage’.

9 juni 2024
In dit bericht:
Translate »