Op 7 juni brengt AURORA haar vierde studioalbum ‘What Happened To The Heart?’ uit.

 

‘What Happened To The Heart?’ kent een interessante oorsprong. In april 2022 las AURORA een brief die haar leven veranderde. Onder meer geschreven door inheemse activisten, riep ‘We Are The Earth’ op tot een revolutie: een collectieve reactie op de opwarming van de aarde – “to heal the land”. Er werd in beschreven hoe wij als mensen verbonden zijn met het land via onze harten, en de aarde dat als hart in ons bonst.

 

Deze brief bracht AURORA tot de vraag: wat is er met ons hart gebeurd? En dus begon de 27-jarige met het bestuderen van boeken over de menselijke anatomie, om te kunnen begrijpen wanneer en waarom onze westerse cultuur het contact verloor met het diepere doel van ons meest vitale orgaan.

 

‘What Happened To The Heart?’ is een aangrijpende, muzikale reis van zwakte naar kracht, van zelfvernietiging naar zelfgenezing. Eén die het verlies van spirituele verbinding in de moderne samenleving onderzoekt, de helende kracht van kwetsbaarheid en de roep om verandering aan te wakkeren door het hart te herenigen met politiek en persoonlijke groei.

 

Op 6 juli staat AURORA op Down The Rabbit Hole. Op 28 september volgt haar eigen show in een uitverkochte AFAS Live.

15 mei 2024
In dit bericht:
Translate »