Antoon hoopt dat mensen iets van zichzelf herkennen in de track. “Het zou tof zijn als ik mensen kan inspireren met Blindelings. Of dat ze er vrolijk van worden en iemand een appje sturen met de tekst: “Ik ga Blindelings voor jou!”. Blindelings gaat over de veilige basis van een goede relatie. En dat kan met verschillende mensen zijn natuurlijk!  Je vriendin, je vader, een goede vriend. Verbinding… dat gun ik in deze tijd echt iedereen.”

Voor Antoon stond 2023 in het teken van touren met zijn band langs de grote festivals. Aan het einde van het jaar speelde hij ook een aantal shows op poppodia door het hele land. “Het leukste wat er is”, aldus de 21-jarige artiest. Het spelen met zijn band inspireerde Antoon om in 2024 instrumenten een grotere rol te geven in zijn muziek. “Meer gitaar, meer piano, maar nog steeds Antoon.” De teksten worden persoonlijker, vertelt hij. “Online deel ik niet veel over mijn privéleven, maar er komt veel nieuwe muziek aan. Ik hoop dat mensen me daardoor steeds iets beter leren kennen.”

De single is vandaag om 17.15u in première gegaan in de Q-middagshow met Domien op Qmusic. De video bij Blindelings komt zaterdagmiddag online.

 

18 januari 2024
In dit bericht:
Translate »